Kockázatok közlése

  1. Az Ügyfél saját kockázatára veszi igénybe a Vállalat szolgáltatásait.
  2. Az Ügyfél tudomásul veszi, hogy a pénzügyi eszközökkel való kereskedés magas kockázattal jár, és a befektetett pénzeszközök elvesztését eredményezheti. A Vállalat szolgáltatásai soha nem tekinthetők biztonságos befektetésnek, hanem magas veszteségkockázattal járó befektetésként kell kezelni. Ezért a kereskedés nem biztos, hogy mindenki számára megfelelő, és az Ügyfélnek biztosítania kell, hogy megérti a pénzügyi eszközök természetét és ismeri a kereskedéssel kapcsolatos kockázatokat.
  3. Az Ügyfél kijelenti és szavatolja a Vállalat felé, hogy megfelelő piaci ismeretekkel és tapasztalattal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a helyes és független befektetési döntések meghozatalát és a kapcsolódó kockázatok megfelelő értékelését.
  4. A kereskedés megkezdése előtt az Ügyfélnek mérlegelnie kell az összes kapcsolódó kockázatot és költséget. Szükség esetén az Ügyfélnek független tanácsot kell kérnie. Az Ügyfél kizárólag és teljes mértékben felelős minden befektetési döntésért, tranzakcióért és azok pozitív és negatív eredményéért.
  5. A Vállalat csak végrehajtja az Ügyfél tranzakcióit, és nem ad semmilyen ajánlást vagy tanácsot. A Vállalat weboldalán közzétett vagy az Ügyfélnek egyéb módon átadott valamennyi Információ és egyéb hasonló anyag nem minősül ajánlásnak vagy tanácsadásnak. Az Ügyfélnek szóban vagy írásban kifejtett általános vélemények, különösen a gazdasági környezetről, a piacokról, a befektetési stratégiákról, a kereskedési javaslatokról, a kutatásokról, nem tekinthetők ajánlásoknak vagy tanácsoknak. Az Ügyfél kizárólag és teljes mértékben felelős az ezek alapján hozott befektetési döntésekért és ügyletekért, valamint azok pozitív és negatív eredményeiért.
  6. A Vállalat által harmadik féltől kapott és a Vállalat honlapján és a Vállalat kereskedési platformján elérhető valamennyi információ, beleértve, de nem kizárólagosan az aktuális piaci adatokat, nem minősül ajánlásnak vagy tanácsadásnak. A Vállalat nem garantálja az említett információk megbízhatóságát, pontosságát, időszerűségét, teljességét és helyességét. Az Ügyfél kizárólag és teljes mértékben felelős az ezek alapján meghozott befektetési döntésekért és tranzakciókért, valamint azok pozitív és negatív eredményeiért. Az Ügyfél elfogadja, hogy az információk különböző okokból gyorsan megbízhatatlanná válhatnak, és a Vállalat ezért nem vállal felelősséget.
  7. A Vállalat nem köteles az Ügyfél számára az Ügyfél bármely ügyletével kapcsolatos jogi, adózási és egyéb tanácsadást nyújtani. Az Ügyfél egyedül felel minden adókötelezettségért, különösen a pénzügyi eszközökkel folytatott ügyletekből és a jelen megállapodás hatálya alá tartozó kereskedési tevékenységből eredő adókötelezettségekért. Az Ügyfél tudja, megérti és elfogadja, hogy a Vállalat nem felelős a fent említett adókért, és a Vállalat semmilyen hatóság számára, semmilyen formában és semmilyen módon nem szed adót. Az Ügyfél köteles kiszámítani és megfizetni az Ügyfél lakóhelye szerinti országban a tevékenységére vonatkozó összes adót.
  8. Az Ügyfél tudomásul veszi és elfogadja, hogy a fent említetteken kívül más kockázatok is előfordulhatnak.