Gyakran Ismételt Kérdések

Üdvözöljük a GYIK oldalunkon! Itt igyekszünk választ adni a termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatos gyakori kérdésekre. Ha nem találja, amit keres, elkötelezett ügyfélszolgálati csapatunk készséggel áll rendelkezésére, hogy további segítséget nyújtson.

Az Ön elégedettségét kiemelten kezeljük, és arra törekszünk, hogy zökkenőmentes tapasztalatot biztosítsunk Önnek. Akár termékeinkkel, szolgáltatásainkkal vagy irányelveinkkel kapcsolatos kérdései vannak, mi itt vagyunk, hogy segítsünk. Nyugodtan forduljon hozzánk, és mi mindent megteszünk, hogy azonnal megoldjuk az Ön problémáit.

A BitTraderX-ről

A BitTraderX, a BitTraderX LTD Reg. No. kereskedelmi neve ………..
A BitTraderX a Marshall- Szigeteki Köztársaság által engedélyezett és szabályozott.

A BitTraderX a hét 5 napján, hétfőtől péntekig 9-17 óra között ügyfélszolgálati pultot működtet. Az Ügyfélszolgálati pult elérhetősége a support@bittraderx.com e-mail cím.

Finanszírozás és Kifizetések

A BitTraderX többcsatornás finanszírozást kínál, beleértve a banki átutalást, Help2pay, Paytrust és Payment Asia.

A BitTraderX minimális befizetési követelménye 50 $ (az alapdevizában) a Standard számlák esetében. A Pro számlák esetében a minimális befizetési követelmény $20,000 (az Ön alapdevizájában).

Kereskedési számlája alapja/meghatározása az alábbi pénznemek bármelyikében történhet: EUR, USD, GBP, PLN, AED<br>
Ha a saját bankját használja más pénznemből származó pénzeszközök átváltására, akkor magas átváltási díjakkal számolhat. Kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal a support@bittraderx.com e-mail címen az alternatív lehetőségekről.

Ha banki átutalással töltötte fel BitTraderX számláját, a pénzösszegeket jóvá kell hagyni, mielőtt azok megjelennek a kereskedési számláján és felhasználhatóvá válnak. Ez a helytől és a banktól függően 2-5 munkanapot vehet igénybe.
Ha Ön a Help2pay, Paytrust vagy Payment Asia segítségével töltötte fel BitTraderX számláját, a pénzösszeg általában a tranzakció befejezését követő egy napon belül elérhető lesz a számláján.

Jelentkezzen be a BitTraderX WebTraderbe, és nyújtson be kifizetési kérelmet. Bármikor benyújthat kifizetési kérelmet.<br>
Kérjük, vegye figyelembe, hogy pénzeszközöket csak a kereskedési számlával azonos nevű bankszámlára lehet kivenni, azaz ha céges számlával rendelkezik, nem tud pénzt kivenni egy magánszemély nevén lévő számlára.

Igen. A BitTraderX a következő alapdevizákat támogatja a kereskedési számlájához: EUR, USD, GBP, PLN, AED

Bármikor benyújthat kifizetési kérelmet a BitTraderX WebTraderén keresztül.<br>
BitTraderX nem tudja garantálni a pénzeszközök beérkezésének aznapi értékét. A feldolgozási idő a banki feldolgozási időtől függ, de helyi átutalások esetén általában 1-2 napot vehet igénybe. Nemzetközi átutalások esetében a beérkezés 2-5 napot vehet igénybe.

Milyen gyakran kapok számlakivonatokat?