Divulgarea riscurilor

  1. Clientul utilizează serviciile companiei pe propriul risc.
  2. Clientul recunoaște că tranzacționarea cu instrumente financiare este asociată cu un risc ridicat și poate duce la pierderea tuturor fondurilor investite. Serviciile societății nu pot fi niciodată considerate o investiție sigură, ci trebuie tratate ca o investiție cu un risc ridicat de pierdere. Prin urmare, tranzacționarea poate să nu fie potrivită pentru toată lumea, iar clientul trebuie să se asigure că înțelege natura instrumentelor financiare și cunoaște riscurile asociate tranzacționării.
  3. Clientul declară și garantează Companiei că are suficiente cunoștințe de piață și experiență care să îi permită să ia decizii de investiții corecte și independente și să evalueze corect riscurile asociate.
  4. Înainte de a începe tranzacționarea, clientul trebuie să ia în considerare toate riscurile și costurile asociate. Dacă este necesar, clientul trebuie să solicite consiliere independentă. Clientul este singurul și total responsabil pentru toate deciziile de investiții, tranzacțiile și pentru rezultatele acestora, atât pozitive, cât și negative.
  5. Compania execută numai tranzacțiile Clientului și nu oferă recomandări și sfaturi. Toate informațiile și alte materiale similare publicate pe site-ul web al societății sau furnizate în alt mod clientului nu constituie recomandări sau sfaturi. Toate opiniile generale exprimate Clientului, oral sau în scris, în special cu privire la climatul economic, piețe, strategii de investiții, sugestii de tranzacționare, cercetări, nu pot fi considerate recomandări sau sfaturi. Clientul este singurul și total responsabil pentru toate deciziile de investiții și tranzacțiile încheiate pe această bază și pentru rezultatele acestora, atât pozitive, cât și negative.
  6. Toate informațiile, inclusiv, dar fără a se limita la datele actuale de piață, primite de Companie de la terți și disponibile pe site-ul web al Companiei și pe platforma de tranzacționare a Companiei nu reprezintă recomandări sau sfaturi. Compania nu garantează fiabilitatea, acuratețea, oportunitatea, exhaustivitatea și corectitudinea informațiilor menționate. Clientul este singurul și total responsabil pentru toate deciziile de investiții și tranzacțiile încheiate pe această bază și pentru rezultatele acestora, atât pozitive, cât și negative. Clientul este singurul și total responsabil pentru toate deciziile de investiții și tranzacțiile încheiate pe această bază și pentru rezultatele acestora, atât pozitive, cât și negative.
  7. Compania nu este obligată să furnizeze Clientului niciun sfat juridic, fiscal și de altă natură legat de oricare dintre tranzacțiile Clientului. Clientul este singurul responsabil pentru toate obligațiile fiscale, în special pentru obligațiile fiscale care decurg din tranzacțiile cu instrumente financiare și din activitatea de tranzacționare care face obiectul prezentului Acord. Clientul cunoaște, înțelege și este de acord că Compania nu este responsabilă pentru taxele menționate mai sus și că Compania nu colectează taxe pentru nicio autoritate, sub nicio formă și în niciun fel. Clientul este obligat să calculeze și să plătească toate taxele aplicabile activităților sale în țara de reședință a Clientului.
  8. Clientul recunoaște și acceptă că pot apărea și alte riscuri decât cele menționate mai sus.