Nejčastější dotazy

Vítejte na naší FAQ stránce! Zde se snažíme poskytnout odpovědi na běžné otázky týkající se našich produktů a služeb. Pokud nemůžete najít to, co hledáte, náš specializovaný tým zákaznické podpory je vám k dispozici, aby vám pomohl.

Upřednostňujeme vaši spokojenost a snažíme se zajistit bezproblémový zážitek. Ať už máte dotazy týkající se našich produktů, služeb nebo zásad, jsme tu pro vás, abychom vám pomohli. Neváhejte se na nás obrátit a my uděláme vše pro to, abychom vaše obavy rychle vyřešili.

O BitTraderX

BitTraderX je plně licencovaná entita, která působí pod svou oficiální firemní registrací. Jako registrovaná společnost BitTraderX dodržuje přísnou shodu se všemi relevantními regulačními standardy, které jsou pro její provoz vyžadovány. Tato dodržování zajišťuje, že společnost provádí své podnikání způsobem, který splňuje právní a etické požadavky stanovené regulačními orgány. Závazek BitTraderX k dodržování regulačních předpisů posiluje jeho pověst jako důvěryhodné a spolehlivé entity ve svém oboru, která se zavázala k dodržování nejvyšších standardů firemní správy a operační integrity.

BitTraderX provozuje klientský servis 5 dní v týdnu od pondělí do pátku od 9 do 17 hodin. Chcete-li kontaktovat oddělení klientského servisu, můžete nám poslat e-mail na adresu support@bittraderx.com.

Financování a Výběry

BitTraderX nabízí vícekanálové financování včetně bankovního převodu, Help2pay, Paytrust a Payment Asia.

BitTraderX má minimální požadavek na vklad 50$ (vaší základní měny) pro standardní účty. Minimální požadavek na vklad pro účty Pro je 20 000$ (vaší základní měny).

Svůj obchodní účet můžete mít vedený ve kterékoliv z následujících měn: EUR, USD, GBP, CZK, AED.

Pokud k převedení prostředků z jiné měny používáte vlastní banku, mohou vám být účtovány vysoké poplatky za převod. Kontaktujte prosím naši zákaznickou podporu zasláním e-mailu na support@bittraderx.com pro alternativní možnosti.

Pokud jste svůj účet BitTraderX financovali bankovním převodem, prostředky budou muset být zúčtovány, než se objeví na vašem obchodním účtu a než budou k dispozici k použití. To může trvat 2–5 pracovních dnů v závislosti na vaší zemi a bance.
Pokud jste na svůj účet BitTraderX vložili prostředky prostřednictvím Help2pay, Paytrust nebo Payment Asia, prostředky budou na vašem účtu obvykle k dispozici do jednoho dne od dokončení transakce.

Přihlaste se do BitTraderX WebTrader a odešlete žádost o výběr. Žádost o výběr můžete odeslat kdykoli.
Vezměte prosím na vědomí, že prostředky lze vybrat pouze na bankovní účet na stejné jméno jako obchodní účet, tj. pokud máte firemní účet, nemůžete vybírat prostředky na účet vedený na jméno fyzické osoby.

Ano. BitTraderX podporuje následující základní měny pro váš obchodní účet: EUR, USD, GBP, CZK, AED

Žádost o výběr můžete odeslat kdykoli prostřednictvím svého BitTraderX WebTrader.
BitTraderX nemůže zaručit přijetí finančních prostředků ve stejný den. Doba zpracování závisí na době zpracování banky, ale u místních převodů může obvykle trvat 1–2 dny. Přijetí mezinárodních převodů může trvat 2 až 5 dní.

Svou historii obchodování a otevřené pozice si můžete kdykoli zkontrolovat prostřednictvím svého BitTraderX WebTrader.
Obdržíte také denní výpis z účtu, pokud během daného dne dojde k obchodní aktivitě, a měsíční výpis na začátku každého měsíce.