Risk Disclosure

  1. Zákazník využívá služeb společnosti na vlastní riziko.
  2. Zákazník bere na vědomí, že obchodování s finančními nástroji je spojeno s vysokým rizikem a může vést ke ztrátě všech investovaných prostředků. Služby společnosti nelze nikdy považovat za bezpečnou investici, ale mělo by se s nimi zacházet jako s investicí s vysokým rizikem ztráty. Obchodování proto nemusí být vhodné pro každého a zákazník by se měl ujistit, že rozumí povaze finančních nástrojů a zná rizika spojená s obchodováním.
  3. Zákazník prohlašuje a zaručuje se polečnosti, že má dostatečné znalosti trhu a zkušenosti, které mu umožní přijímat správná a nezávislá investiční rozhodnutí a řádně vyhodnocovat rizika s tím spojená.
  4. Před zahájením obchodování by měl zákazník zvážit veškerá související rizika a náklady. V případě potřeby by měl zákazník vyhledat nezávislého poradce. Zákazník je výhradně a plně odpovědný za veškerá investiční rozhodnutí, transakce a za jejich výsledky, a to jak pozitivní, tak negativní.
  5. Společnost pouze provádí transakce zákazníka a neposkytuje žádná doporučení a rady. Veškeré Informace a jiné podobné materiály zveřejněné na webových stránkách společnosti nebo jinak poskytnuté zákazníkovi nepředstavují doporučení nebo rady. Veškeré obecné názory předané zákazníkovi ústně nebo písemně, zejména pokud jde o ekonomické klima, trhy, investiční strategie, obchodní návrhy, průzkumy, nelze považovat za doporučení nebo rady. Zákazník je výhradně a plně odpovědný za všechna investiční rozhodnutí a transakce uzavřené na tomto základě a za jejich výsledky, a to jak pozitivní, tak negativní.
  6. Veškeré informace, mimo jiné včetně aktuálních údajů o trhu, které společnost obdrží od třetích stran a které jsou k dispozici na webových stránkách společnosti a na obchodní platformě společnosti, nejsou doporučeními ani radami. Společnost neručí za spolehlivost, přesnost, aktuálnost, úplnost a správnost uvedených informací. Zákazník je výhradně a plně odpovědný za veškerá investiční rozhodnutí a transakce uzavřené na tomto základě a za jejich výsledky, a to jak pozitivní, tak negativní. Zákazník souhlasí s tím, že informace se mohou z různých důvodů rychle stát nespolehlivými a společnost za to nenese odpovědnost.
  7. Společnost není povinna poskytovat zákazníkovi žádné právní, daňové a jiné poradenství související s jakoukoli transakcí zákazníka. Zákazník je výhradně odpovědný za všechny daňové povinnosti, zejména za ty daňové povinnosti, které vyplývají z transakcí s finančními nástroji a z obchodní činnosti, na kterou se vztahuje tato smlouva. Zákazník ví, chápe a souhlasí s tím, že společnost nenese odpovědnost za výše uvedené daně a společnost také nevybírá daně pro žádný orgán, v žádné formě a žádným způsobem. Zákazník je povinen vypočítat a uhradit veškeré daně vztahující se na jeho činnost v zemi bydliště zákazníka.
  8. Zákazník bere na vědomí a souhlasí s tím, že mohou nastat i jiná rizika, než jsou uvedena výše.