Deveniți investitor introductiv

Deveniți investitor introductiv

Deveniți investitor introductiv și luați parte la unul dintre cele mai competitive programe de compensare disponibile.

Un investitor introductiv (Introducing Broker – IB) are sarcina de a introduce clienții în compania noastră, oferind în același timp servicii de marketing și publicitate de top. Este important de reținut că un BI nu lucrează ca angajat, agent, investitor sau reprezentant pentru compania noastră. De asemenea, aceștia nu sunt obligați să ofere clienților consultanță în materie de investiții. Singura responsabilitate a unui BI este de a ne prezenta clienți. Din acest motiv, un BI este liber să lucreze cu mai multe companii.

Programul nostru BitTraderX BI este conceput atât pentru persoanele fizice, cât și pentru instituțiile care doresc să câștige comisioane de recomandare prin introducerea de noi clienți în BitTraderX. Planul nostru de comisioane pentru recomandări este foarte competitiv, iar comisioanele se bazează pe volumul de tranzacționare al clienților recomandați.

 

Dacă sunteți interesat să vă alăturați programului nostru de investitor introductiv, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.