Întrebări frecvente

Bine ați venit la pagina noastră de întrebări frecvente! Aici, ne propunem să oferim răspunsuri la întrebări frecvente despre produsele și serviciile noastre. Dacă nu reușiți să găsiți ceea ce căutați, echipa noastră dedicată de asistență pentru clienți este disponibilă pentru a vă ajuta în continuare.

Acordăm prioritate satisfacției dvs. și ne străduim să asigurăm o experiență fără cusur cu noi. Fie că aveți întrebări cu privire la produsele, serviciile sau politicile noastre, suntem aici pentru a vă ajuta. Nu ezitați să ne contactați și vom face tot posibilul să vă răspundem prompt.

Despre BitTraderX

BitTraderX este un nume comercial al BitTraderX LTD Nr. De înreg. ……….. BitTraderX este autorizat și reglementat de Republica Insulelor Marshall.

BitTraderX operează un birou de servicii pentru clienți 5 zile pe săptămână, între orele 9:00 – 17:00, de luni până vineri. Pentru a contacta Biroul de servicii pentru clienți ne puteți trimite un e-mail la support@bittraderx.com.

Finanțare și retrageri

BitTraderX oferă finanțare pe mai multe canale, inclusiv transfer bancar, Help2pay, Paytrust și Payment Asia.

BitTraderX are o cerință minimă de depozit de 50 $ (din moneda de bază) pentru conturile standard. Cerința minimă de depozit pentru conturile Pro este de 20.000 USD (în moneda de bază).

Puteți avea contul de tranzacționare bazat/denominat în oricare dintre următoarele valute: EUR, USD, GBP, PLN, AED
Dacă utilizați propria bancă pentru a converti fonduri dintr-o altă monedă, este posibil să fiți supus unor taxe de conversie ridicate. Vă rugăm să contactați Serviciul Clienți prin trimiterea unui e-mail la support@bittraderx.com pentru opțiuni alternative.

Dacă v-ați alimentat contul BitTraderX prin transfer bancar, fondurile vor trebui să fie procesate înainte să apară în contul dvs. de tranzacționare și să devină disponibile pentru utilizare. Acest lucru poate dura 2-5 zile lucrătoare, în funcție de locația și banca dvs.
Dacă v-ați alimentat contul BitTraderX prin intermediul Help2pay, Paytrust sau Payment Asia, fondurile vor fi de obicei disponibile în contul dvs. în termen de o zi de la finalizarea tranzacției.

Conectați-vă la BitTraderX WebTrader și trimiteți o cerere de retragere. Puteți trimite o cerere de retragere în orice moment.<br>
Vă rugăm să rețineți că fondurile pot fi retrase numai într-un cont bancar cu același nume ca și contul de tranzacționare, adică dacă aveți un cont de companie, nu puteți retrage fonduri într-un cont în numele unei persoane fizice.

Da. BitTraderX acceptă următoarele valute de bază pentru contul dvs. de tranzacționare: EUR, USD, GBP, PLN, AED

Puteți trimite o cerere de retragere în orice moment prin BitTraderX WebTrader.<br>
BitTraderX nu poate garanta valoarea în aceeași zi pentru primirea fondurilor. Timpii de procesare depind de timpii de procesare ai băncii, dar de obicei pot dura între 1-2 zile pentru transferurile locale. Transferurile internaționale pot dura 2-5 zile pentru a fi primite.

Vă puteți verifica istoricul tranzacțiilor și pozițiile deschise în orice moment prin intermediul BitTraderX WebTrader.<br>
De asemenea, veți primi un extras de cont zilnic, dacă există activitate de tranzacționare în acea zi, și un extras lunar la începutul fiecărei luni.